Brouwerij Hoop heeft standaard (relatie) geschenkensets in het assortiment. De pakketten zijn met zorg samengesteld in verschillende prijsklasses, prijzen inclusief btw.

Stel je liever je eigen pakket samen? Je bent van harte welkom in onze winkel om inspiratie op te doen of stuur een bericht aan olga@brouwerijhoop.nl dan helpen wij je verder. Desgewenst pakken wij de geschenken feestelijk voor je in, voorzien van een persoonlijke boodschap. Vanaf een bestelling boven de 20 stuks geldt een staffelkorting.

  • 5-10 euro
  • 10-20 euro
  • 20-40 euro

 

5-10 euro

 
Bestaat uit een flesje Breugem Stout bier en een zakje Gotjé gezoute rookamandelen van 250 gram. Een beproefde beer & food pairing combinatie.Bestaat uit een flesje Breugem Quadrupel bier en een tablet Euforij 80% pure chocolade. Ook een beproefde beer & food pairing combinatie.
Bestaat uit 250 gram chocolade bonbons gemixt assortiment van bonbonatelier N. Limmen uit Zaandam. In luxe geschenkverpakking.

 

10-20 euro

 
Bestaat uit 3 flesjes Hoop bier naar keuze inclusief een Hoop glas. Een prachtig geschenk om te geven of te krijgen.

€ 12,50

Bestaat uit een Breugem bierpakket van 6 verschillende bieren, van licht naar donker. Voor afname >20 gelden andere prijzen.

€ 15,50

Bestaat uit een Hoop bierpakket van 5 verschillende bieren, van licht naar donker. Voor afname >20 gelden andere prijzen.Bestaat uit een bamboe plank, een flesje Breugem Stout bier, een ambachtelijke gemaakte droge worst met fenegriek, een tablet Euforij 55% chocolade en een potje Zaanse cacao/zeezout Sambal. Onze meest beproefde beer & food pairing combinatie.

 

20-40 euro

 
Bestaat uit een bamboe plank, 250 gram chocolade bonbons naar keuze van bonbonatelier N. Limmen uit Zaandam en 4 tabletten Euforij chocolade in de smaken puur 80, 65 en 55% en melk.

€ 25,00

Geef een uniek kijkje voor 2 personen in de brouwerij cadeau, met na afloop een proefplankje van 4 glaasjes bier. Aanvraag rondleiding via restaurant@brouwerijhoop.nl


Bestaat uit een robuuste bamboe plank, een Hoop bierpakket van 5 verschillende soorten bier van licht naar donker en een Hoop bierglas.Bestaat uit een robuuste bamboe plank, 2 flesjes Hoop bier naar keuze, een rookkaasje uit West-Friesland, een pot Zaanse grove mosterd van 335 gram, een druppelfles met Zaanse mayonaise naar keuze en een ambachtelijk gemaakte droge worst naar keuze: al het goede uit de Zaanstreek samengebracht!Bestaat uit een robuuste bamboe plank, een Hoop bierpakket van 5 verschillende soorten bier van licht naar donker, een Hoop bierglas en een waardebon voor een rondleiding door onze brouwerij met een proeverij van bieren na afloop.
  • Brouwerij Hoop © 2017
menu sluiten