'> ' />
Hoop Doet Eten is de delicatessenwinkel bij Brouwerij HOOP. De winkel maakt onderdeel uit van een totaalconcept met de bierbrouwerij en het restaurant. De winkel is gevestigd in het hart van Oud-Zaandijk, nabij de Zaanse Schans. Nieuw, maar gebouwd in originele Zaanse houtbouw met originele dakpannen.
 
In de winkel verkopen we diverse lokale en regionale producten zoals kaas, chocolade, tafelsauzen en worst. We nemen daarbij onze bieren, gebrouwen en gebotteld in de eigen brouwerij als uitgangspunt. Hoop Doet Eten is de eerste winkel in Nederland waar ambachtelijke streekproducten met zelf gebrouwen bieren gecombineerd worden. Het draait allemaal om de ultieme smaakbeleving en zo 'perfect pairs' te genereren.
 
Per biersoort selecteren we een mooie, smaakvolle boerenkaas of een ambachtelijk gemaakte worst die bij uitstek goed samen gaan. Deze veelal verrassende combinaties zijn vaak te proeven in de winkel.
 
Voor een bijzonder cadeau kun je bij de winkel zeker terecht. We pakken cadeaupakketten mooi voor je in en hebben cadeaubonnen voor het restaurant, de winkel of een rondleiding door de brouwerij. Met Hoop Doet Eten willen we zowel de Zaankanter als toeristen uit binnen- en buitenland voorzien van mooie ambachtelijke producten en bijzondere smaakervaringen. De winkel is dagelijks van 10.00 - 18.00 uur geopend.

brouwerij hoop winkel

  • Brouwerij Hoop © 2018 |

    Pieter Smit Media B.V.

menu sluiten