zondag 3 september - hoop te doen voor kids

 

Helaas.. de vakantie is over ;-) Maar wat is er leuker, voor je maandag weer fris naar school gaat, nog even in vakantiesferen te blijven en iets moois te maken waarin je je zomervakantieherinneringen gevangen hebt.. Nathalie Maas verzorgt een workshop met drinken & wat lekkers op zondag 3 september van 15.00 - 16.30 uur in het Proeflokaal van Brouwerij Hoop. Je kunt je kinderen aanmelden op events@brouwerijhoop.nl, de kosten bedragen € 10,00 euro.

 

zondag 24 september - smulroute

 

Al 5 jaar de lekkerste Smulroute van Nederland! Fiets met je vrienden of familie door de Zaanstreek en ontdek wat Zaanstreek te bieden heeft op het gebied van natuur, cultuur, eten & drinken! Bij elke deelnemende restaurant krijg je een heerlijk hapje aangeboden. Proef en geniet!

Ook dit jaar is Brouwerij Hoop aangesloten en kun je tijdens de route genieten van een hapje en drankje. Kijk voor meer informatie en je deelname te bevestigen op de website van Puur Zaans.

 

maandag 25 september - pub quiz

 

Elke laatste maandag van de maand organiseren wij een quiz in het restaurant van Brouwerij Hoop. Deelname is gratis en iedereen is vanaf 20.00 uur welkom maar natuurlijk kun je vooraf ook een tafeltje boeken.
Zeg het voort en schrijf je in: events@brouwerijhoop.nl 

Pub quiz

  • Brouwerij Hoop © 2017
menu sluiten