zondag  3 december - hoop  vinyl

 

DJ Swim draait vanaf 15.00 uur toffe plaatjes. Wil je alvast in de decembermaandstemming komen? Neem je Sint- of Kerstplaat mee; onze DJ draait 'm gegarandeerd. Lekker blijven plakken? Reserveer tijdig een tafeltje. Genieten van goede muziek met een speciaalbier van de tap; je kunt je zondagmiddag slechter doorbrengen ;-)

 

 

 

woensdag 6 december - kerst voorproeven

 

 

We snappen dat het best 'anders' is, een bier menukaart met Kerst.. Om je te overtuigen dat dit echt heel lekker is nodigen we je graag uit woensdag 6 december om 18.30 uur uit om vóór te proeven! Reserveren kan via restaurant@brouwerijhoop.nl
Maak je die avond een reservering voor de Kerst is het eerste drankje van het huis!

 

zondag 10 december - beer nerd brunch bij Lab-44

 

Op zondag 10 december is er bij Lab-44, in een serie van allerlei activiteiten die we willen organiseren vanuit de door ons op te richten ‘Hoop Bier Club’, een Beer Nerd Brunch.

Onze bierwizard Derek Walsh en beergeek Leonie Jonker nemen je mee in de wereld van verrassende bier- en spijscombinaties. We ontvangen je graag om 11.00 uur met een cocktail Zwarte Kaper en zullen je verrassen met drie ‘gangen’ hapjes gecombineerd met een bijpassend bier. Laat je even weten als je vegetarisch eet? Dan zorgen wij voor een alternatief. Begin december is het menu op onze facebooksite te vinden. Reserveer snel via restaurant@lab-44.nl

 

 

 

maandag 18 december - pub quiz

 

De laatste Pub Quiz bij Brouwerij Hoop. Deze laatste Pub Quiz wordt georganiseerd door Paul Riteco en is een avond vol spanning. Inschrijven voor deze Quiz is voor de vaste teams.

Pub quiz

 

  • Brouwerij Hoop © 2017 |

    Pieter Smit Media B.V.

menu sluiten