Selected: nl

Zaanse geschenken op maat

ZAANSE GESCHENKEN OP MAAT

Bij ons kun je terecht voor een cadeautje maar ook voor eindejaarsgeschenken. Wij bieden deze service alweer voor het derde jaar aan met eerlijke heerlijke Zaanse genietproducten. Al het goede uit de Zaanstreek samengebracht! Een uniek geschenk voor je medewerkers of relaties.

Wij leveren graag aantrekkelijk geprijsd maatwerk; onze kracht ligt erin dat je zelf een pakket kan samenstellen met producten naar keuze en voor elke portemonnee. Natuurlijk pakken wij de geschenken feestelijk voor je in. Wat dacht je van een Zaans pakket in een mooie jute tas 'HOOP Zaans lekkers' of een mooi houten kratje? Vanaf orders > € 100 brengen wij de pakketten op de door jou gewenste locatie in de Zaanstreek. Je bent van harte welkom in onze winkel om inspiratie op te doen of stuur een bericht aan onze winkel, dan helpen we je graag verder.

* Het assortiment waar je uit kunt kiezen voor de pakketten op MAAT: bier, wijn, chocoladetablet of Brokkenmakers van De Euforij, Zaanse Sambal, sauzen van Wijngaarden, Zaanse mosterd, boeren pondskaasjes, cadeaubonnen, fenegriek/Old Amsterdam/Chili worsten, bonsbons  van Van Limmen, glazen, openers en nootjes van Gotjé (rookamandelen & mix - niet op de foto),

Zaans_pakket_assortiment

* Een Sterren Chocolade pakket: een keukenschort met ster, een stevige (laptop) tas, doosje bonbons, Chocolate Porter, Cacao-Zeezout Sambal en een tablet overheerlijke Euforij chocolade in een mooie winterse verpakking. Dit pakket kan naar wens aangevuld worden met wijn, bier etc.

Sterrenpakket_1

* Een HOOP of Breugem bierpakket met 3 verschillende bieren + glas. Voor HOOP is er ook keuze uit een geschenkenset met 5 verschillende flesjes bier. Met ingang van medio november zijn onze genietbieren Saense Tripel, Kracht Hout, Oudt Heyn op fles vanaf 750 ml verkrijgbaar in een mooie geschenkverpakking. Voor afname >50 gelden andere prijzen. Mail ons voor meer informatie.

Bierpakketten_1

* Geef een uniek kijkje voor 2 personen in de brouwerij cadeau, met na afloop een proefplankje van 4 glaasjes bier. Aanvraag rondleiding via restaurant@brouwerijhoop.nl

cadeaubon-hoop